Καρυδοκουραμπιές Στεμνιτσιώτικος
1,280 γρ καρυδόψιχα χοντρόαλεσμενη
500 γρ ζάχαρη
8 αβγά
190 γρ σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι ανθόνερο
1 κιλό άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Ανκατευομαι το καρύδι με το ανθόνερο
Δέρνουμε κρόκους με ζάχαρη
Ασπράδια μαρέγκα
Προσθέτουμε στο καρύδι το σιμιγδάλι και τέλος ασπράδια και ζυμώνουμε.
30 λεπτά να σταθεί.
Πλάθουμε αφού βούτυρωνουμε λίγο τα χέρια μας
Ψήνουμε 180C για 15- 20 λεπτά ( βγαίνουν μαλακοί αρχικά μετά σφίγγουν)
Ραντίζουμε με κανελόνερο και αχνίζουμε
Καλή επιτυχία!!