Υλικά

  • 1 ποτήρι τραχανά ξινό ή γλυκό
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 με 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 ποτήρι σιμιγδάλι
  • 1/2 ποτήρι φρυγανιά
  • 200 με 300gr φέτα και γραβιέρα ή ότι άλλο τυρί κίτρινο θέλετε
  • 1 αβγό
  • πιπέρι-ξερός δυόσμος - ρίγανη - πάπρικα - κουρκουμάς - βεγκέτα

Εκτέλεση

Βάζουμε τον τραχανά σε αναλογία 1μέρος με 3 μέρη νερού

Βράζουμε  τον τραχανά ( να κρατάει λίγο)

Στραγγίζουμε προσθέτουμε υπολογίζουμε υλικά

Ζυμώνουμε και το αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο

Πλάθουμε κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

Καλή επιτυχία!